Despre noiSocietatea noastra, Amalbo Consulting SRL, persoană juridică română, cu sediul în București, str.Dr.Ratiu, nr13, parter, sector 1, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/17724/2006, cod unic de înregistrare/cod TVA (RO)19166493 comercializeaza cu drept de exclusivitate in Romania, produsele Biovitality® respecta retetele medicinii traditionale Ayurveda, una dintre cele mai vechi practici medicale
din lume, originara din India.

Ayurveda sau “stiinta vietii”, ne transmite de peste 5000 de ani, secrete greu de descifrat pentru medicina clasica, insa suficient de utile pentru mentinerea echilibrului si armoniei organismului, aflat in permanenta confruntare cu boala, suferinta, degenerarea si batranetea.

Gama Biovitality® si-a propus sa fie un spatiu al aspiratiei de insanatosire, de regenerare si reechilibrare a fiintei umane, un liant intre pacient si medic.

Alegand produsele Biovitality® ne incurajati sa nazuim mereu si neobosit spre perfectiune, sa ne asumam cu curaj sensul existentei, pentru a ne regasi la capatul drumului solidari.