Inima sanatoasa, vase de sange flexibile si curate

Februarie, luna sentimentelor și a pasiunii, ne oferă ocazia de a reflecta asupra alegerilor legate de cel mai important organ al nostru, inima. Este important să avem grijă de inimă și de sistemul nostru circulator. Dispunem de vase de sânge (artere, vene capilare), prin care sângele face imposibilul… o viață întreagă curge lin și continuu prin corp, dar știe sa fabrice o crustă (un cheag) în cazul rănilor, prevenind pierderea de sânge. Uneori însă, cheagurile se pot forma și atunci când nu sunt necesare, rezultând un infarct miocardic, un accident vascular cerebral, o embolie pulmonară și alte afecțiuni medicale grave. Așadar, venele trebuie să fie suficient de puternice pentru a pompa sângele înapoi la inimă, prevenind formarea trombilor, iar arterele trebuie să fie suficient de elas-tice pentru a împiedica formarea ateroamelor pe interiorul lor.

Alături de obiceiurile sănătoase, precum exercițiile fizice regulate și o dietă echilibrată, medicina naturistă tradițională indiană, Ayurveda, cunoscută de peste 3000 de ani, ne dăruiește cunoștințele despre modul în care putem preveni bolile cardiovasculare, dar și cum să eliminăm cauzele lor, punând la dipoziție formule din plante ce au dovedit un potențial terapeutic demn de luat în considerare pentru viitoarele terapii revoluționare.

O astfel de asociere ayurvedică, unică, este produsul BR-Blockage Remover conceput pentru îmbunătățirea circulației venoase și arteriale, menținerea flexibilității vaselor de sânge, protecția acestora împotriva formării plăcilor de aterom, prevenirea formării trombilor și eliminarea blocajelor deja existente. Abordarea teraputică a produsului BR-Blockage Remover favorizează procesul de vindecare, un proces care se desfășoară cu blândețe și eficacitate naturală.

Zingiber Officinalis

CITESTE MAI MULT

Plumbago Zeylanica

CITESTE MAI MULT

Capparis Decidua

CITESTE MAI MULT

BR-Blockage Remover conține Ghimbir (Zingiber officinale), care ajută la scăderea nivelului de colesterol rău (LDL) și reducerea nivelului de zahăr din sânge, doi factori oxidativi, ce “ruginesc” învelișul interior al arterelor, care în timp se îngroașă și devin rigide (ateroscleroza), generând efecte pe care nici nu le bănuiești. Produsul mai conține Plumbago zeylanica și Capparis decidua cu efecte pozitive asupra sănătății sistemului cardiovascular prin: reglarea tensiunii arteriale, reducerea colesterolului rău, a radicalilor liberi și stimularea apărării antioxidante. Pulberea de Parawat shakrit, element cheie în medicina Ayurveda, aduce valoare produsului BR-Blockage Remover deoarece previne depunerea de calciu în artere și asigură fixarea sănătoasă a acestuia în oase. În plus, studii recente au arătat că previne formarea trombilor (efect antitrombotic), favorizează eliminarea celor deja existenți (efect trombolitic) și stimulează circulația sanguină înapoi de la extremități spre inimă, ameliorând simptomele specifice insuficienței venoase (picioare obosite, grele, umflate și dureroase).

Parawat Shakrit

CITESTE MAI MULT

Se știe că, și coronavirusul provoacă dezvoltarea microtrombilor. Aceste cheaguri mici de sânge pot ajunge în plămâni putând obstrucționa fluxul sanguin către aceștia (embolie pulmonară) sau pot călători în circulația creierului putând provoca un accident vascular cerebral. De altfel, și stresul a devenit un factor de risc “tradițional”, iar bolile cardiovasculare sunt principala cauză de deces in România. În consecință, preocupările preventive pentru menținerea bunei circulații sanguine și a unei inimi sănătoase sugerează a fi proceduri de salvare a vieții.

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarce-te în magazin
   calculeaza livrarea
   Aplicați cuponul