Fluxul sanguin si calitatea sangelui

Optimizand circulația sangelui, contribui activ la mentinerea sanatatii cardiovasculare. Atunci cand fluxul de sange catre o anumita parte a corpului este diminuat, adesea se resimt simptomele unei circulatii improprii.

 

Problema majoră este că mulți oameni s-au concentrat asupra „scăderii colesterolului”, dar uită că fluxul sanguin și calitatea sangelui sunt adevărata cauză a unui atac de cord sau a unui atac cerebral. Inima pompeaza sangele prin vase in sistemul circulator. Formarea unui cheag de sange inhiba fluxul sanguin si poate provoca un accident vascular cerebral sau o deteriorare severa a arterelor.

Solutia naturala se bazeaza pe plante, vitamine și minerale. O soluție „all-in-one” este produsul BR – Blockage Remover care poate fi recomandat oricui care isi doreste o inimă și un sistem vascular mai sănătos sau să-și îmbunătățească fluxul de sânge pentru a ajuta la evitarea unui atac de cord sau a unui atac vascular.

BR – Blockage Remover este o soluție cuprinzătoare, care ajută la:

Eliberarea vaselor de sange de eventuale baraje existente in circulatia venoasa (cheaguri de sange).

Întretinerea flexibilitatii pereților vaselor de sânge, reducând șansa unei rupturi sau leziuni.

Inhibarea formarii placilor de aterom sau calciu, care ingusteaza progresiv suprafata de circulatie a sangelui prin vase.

BR – Blockage Remover este o formulă completă, fără efectele secundare negative ale medicamentelor sau necesitatea mai multor suplimente pentru a atinge același obiectiv – o inimă mai sănătoasă și un sistem vascular mai puternic.

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarce-te în magazin
   calculeaza livrarea
   Aplicați cuponul