Inima sanatoasa, vase de sange flexibile si curate

Februarie, luna sentimentelor si a pasiunii, ne ofera ocazia de a reflecta asupra alegerilor legate de cel mai important organ al nostru, inima. Este important sa avem grija de inima si de sistemul nostru circulator. Dispunem de vase de sange (artere, vene capilare), prin care sangele face imposibilul… o viata intreaga curge lin si continuu prin corp, dar ttie sa fabrice o crusta (un cheag) in cazul ranilor, prevenind pierderea de sange. Uneori insa, cheagurile se pot forma si atunci cand nu sunt necesare, rezultand un infarct miocardic, un accident vascular cerebral, o embolie pulmonara si alte afectiuni medicale grave. Atadar, venele trebuie sa fie suficient de puternice pentru a pompa sangele inapoi la inima, prevenind formarea trombilor, iar arterele trebuie sa fie suficient de elas-tice pentru a impiedica formarea ateroamelor pe interiorul lor.

Alaturi de obiceiurile sanatoase, precum exercitiile fizice regulate si o dieta echilibrata, medicina naturista traditionala indiana, Ayurveda, cunoscuta de peste 3000 de ani, ne daruiette cunottintele despre modul in care putem preveni bolile cardiovasculare, dar si cum sa eliminam cauzele lor, punand la dipozitie formule din plante ce au dovedit un potential terapeutic demn de luat in considerare pentru viitoarele terapii revolutionare.

O astfel de asociere ayurvedica, unica, este produsul BR-Blockage Remover conceput pentru imbunatatirea circulatiei venoase si arteriale, mentinerea flexibilitatii vaselor de sange, protectia acestora impotriva formarii placilor de aterom, prevenirea formarii trombilor si eliminarea blocajelor deja existente. Abordarea teraputica a produsului BR-Blockage Remover favorizeaza procesul de vindecare, un proces care se desfatoara cu blandete si eficacitate naturala.

Zingiber Officinalis

CITESTE MAI MULT

Plumbago Zeylanica

CITESTE MAI MULT

Capparis Decidua

CITESTE MAI MULT

BR-Blockage Remover contine Ghimbir (Zingiber officinale), care ajuta la scaderea nivelului de colesterol rau (LDL) si reducerea nivelului de zahar din sange, doi factori oxidativi, ce ruginesc invelitul interior al arterelor, care in timp se ingroata si devin rigide (ateroscleroza), generand efecte pe care nici nu le banuietti. Produsul mai contine Plumbago zeylanica si Capparis decidua cu efecte pozitive asupra sanatatii sistemului cardiovascular prin: reglarea tensiunii arteriale, reducerea colesterolului rau, a radicalilor liberi si stimularea apararii antioxidante. Pulberea de Parawat shakrit, element cheie in medicina Ayurveda, aduce valoare produsului BR-Blockage Remover deoarece previne depunerea de calciu in artere si asigura fixarea sanatoasa a acestuia in oase. In plus, studii recente au aratat ca previne formarea trombilor (efect antitrombotic), favorizeaza eliminarea celor deja existenti (efect trombolitic) si stimuleaza circulatia sanguina inapoi de la extremitati spre inima, ameliorand simptomele specifice insuficientei venoase (picioare obosite, grele, umflate si dureroase).

Parawat Shakrit

CITESTE MAI MULT

Se  stie ca, si coronavirusul provoaca dezvoltarea microtrombilor. Aceste cheaguri mici de sange pot ajunge in plamani putand obstructiona fluxul sanguin catre ace stia (embolie pulmonara) sau pot calatori in circulatia creierului putand provoca un accident vascular cerebral. De altfel, si stresul a devenit un factor de risc traditional, iar bolile cardiovasculare sunt principala cauza de deces in Romania. In consecinta, preocuparile preventive pentru mentinerea bunei circulatii sanguine si a unei inimi sanatoase sugereaza a fi proceduri de salvare a vietii.