BLOG

URMARITI BLOGUL NOSTRU PENTRU A FI LA CURENT CU ULTIMELE NOASTRE SFATURI DESPRE STILUL DE VIATA SANATOS, EDUCATIE PE BAZA DE PLANTE SI PRODUSE SI MULTE ALTELE

ARTICOLE

Tu ce ÅŸtii despre boala Parkinson?

ÃŽmpărtăşeÅŸte-ne un sfat din experienÅ£a ta sau a unui om drag È›ie, ÅŸi îți vom oferi, prin tragere la sorÈ›i, cartea „VirtuÈ›i Adormite”, scrisă de Dr. Cardiolog Dan Mircea FarcaÅŸ, ce oferă sfaturi din propria experienţă în lupta cu această boală.

NIKVORM, sănătatea intestinală și starea de bine a organismului

Știința microbiomului e încă tânără. Pentru cei încă nefamiliarizați cu acest termen, când vorbim de microbiom, ne referim preponderent la tractul digestiv, în care trăiesc peste 90% dintre microorganismele din corpul nostru.

Fluxul sanguin și calitatea sangelui

Optimizand circulația sangelui, contribui activ la mentinerea sanatatii cardiovasculare. Atunci cand fluxul de sange catre o anumita parte a corpului este diminuat, adesea se resimt simptomele unei circulatii improprii.

Bowliz vs Dastco

Nu este neobișnuit un episod scurt de constipație sau diaree, dar acestea au consecințe nedorite când sunt cronice. O dieta necorespunzatoare, stresul, lipsa somnului sau modificările microbiomului intestinal sunt factori care pot declanșa aceste tulburări de tranzit intestinal.

Colesterolul - între mit și adevăr științific.

Colesterolul este o substanță ceroasă, asemănătoare grăsimilor, care poate fi găsită în sânge. Colesterolul n-ar trebui să fie un lucru rău. De fapt, avem nevoie de colesterol pentru a construi celule, a produce hormoni și vitamina D. 

Zahărul - ce știm și ce nu știm despre el!

Prima noastră experiență de „dulce” – un pic de îngheÈ›ată pe degetul unui părinte sau o lingură de îngheÈ›ată de căpÈ™uni în loc de obiÈ™nuitul piure de morcovi – este o revelaÈ›ie gustativă strecurată in lacuna copilăriei timpurii.

 

Inimă sănătoasă Vase de sânge flexibile și curate

Februarie, luna sentimentelor și a pasiunii, ne oferă ocazia  de a reflecta asupra alegerilor legate de cel mai important organ al nostru, inima. Este important să avem grijă de inimă și de sistemul nostru circulator.

Stresul ti-l faci de unul singur...

Ati observat în viață că unii oameni tind să fie oameni fericiți si gandesc pozitiv? Râd mai mult, par încrezători și plini de speranță în viitor. Pot face față situațiilor stresante, au mai multa rabdare și sunt liniștiți.

 

Ficatul trebuie detoxifiat, ca el să aibă grijă de sănătatea ta.

Cu atâtea toxine, stres și dezechilibre alimentare cu care ne confruntăm astăzi, nu a fost niciodată mai importantă susținerea și protecția ficatului. 

 

REVISTE

„Terapii alternative in tulburarile neuropsihiatrice la copil si adolescent” – Dr. Adriana Cojocaru, Dr. Laura Nussbaum

Rezumat publicat in Revista de Neurologie si psihiatrie a copilului si adolescentului din Romania in cadrul celui de-al XXI-lea Congres si a 43-a Conferinta Nationala de Neurologie-Psihiatrie si Profesiuni Asociate Copii si Adolescenti cu participare internationala, organizat de Societatea de Neurologie si Psihiatrie a Copilului si Adolescentului din Romania (SNPCAR)

„Censton-F – Terapie complementara in tulburarile neuropsihice ale copilului si adolescentului” – Dr. Andra-Ioana Melescan, Dr. Ludke Viorica, Cezar-Mihai Bercea

Rezumat publicat in Revista Romana de Pediatrie, vol LXX, 2021 in cadrul Conferintei Nationala de Pediatrie, organizata de Societatea Romana de Pediatrie

„BR – Blockage Remover, o abordare holistica in preventia si terapia afectiunilor cardiovasculare” – Dr. Daniela-Rafira Busneag, Dr. Bianca-Adina Horvath

Articol publicat in numarul special al revistei Practica Medicala – Rezumate CNCardio, editura Amaltea in cadrul Conferintei Nationala de Cardiologie in Medicina Generala (CNCMG), organizata de Societatea Academica de Medicina a Familiei (SAMF) si de Societatea Romana de Cardiologie

„Terapie complementara in tulburarile neuro-psihiatrice ale copilului si adolescentului” – PhD. Cezar-Mihai Bercea

Rezumat publicat in Revista de Neurologie si psihiatrie a copilului si adolescentului din Romania, vol. 25, nr.3/2019 in cadrul celui de-al XX-lea Congres si a 42-a Conferinta Nationala de Neurologie-Psihiatrie si Profesiuni Asociate Copii si Adolescenti cu participare internationala, organizat a de Societatea de Neurologie si Psihiatrie a Copilului si Adolescentului din Romania (SNPCAR)

Congrese

Al XX-lea Congres si a 42-a Conferinta Nationala de Neurologie-Psihiatrie si Profesiuni Asociate Copii si Adolescenti cu participare internationala

 

 

Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala 2021

Conferinta Nationala de Pediatrie 2021

 

 

Al XXI-lea Congres si a 43-a Conferinta Nationala de Neurologie-Psihiatrie si Profesiuni Asociate Copii si Adolescenti cu participare internationala

Congresul al XII-LEA al Societatii Romane de Apifitoterapie
Conferinta Nationala de Medicina in Familie
Al 7-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala
Al XXVI Congres National de Acupunctura, RO-INMED 2019
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Available Coupons
   biocnp20 Get 20% off
   Unavailable Coupons
   bio5 Get 5% off reducere 5%