Fluxul sanguin si calitatea sangelui
Optimizand circulatia sangelui, contribui activ la mentinerea sanatatii cardiovasculare. Atunci cand fluxul de sange catre o anumita parte a corpului este diminuat, adesea se resimt simptomele unei circulatii improprii.

 

Problema majora este ca multi oameni s-au concentrat asupra iscaderii colesterolului, dar uita ca fluxul sanguin si calitatea sangelui sunt adevarata cauza a unui atac de cord sau a unui atac cerebral. Inima pompeaza sangele prin vase in sistemul circulator. Formarea unui cheag de sange inhiba fluxul sanguin si poate provoca un accident vascular cerebral sau o deteriorare severa a arterelor.

Solutia naturala se bazeaza pe plante, vitamine si minerale. O solutie iall-in-one este produsul BR “Blockage Remover” care poate fi recomandat oricui care isi doreste o inima si un sistem vascular mai sanatos sau sa-ti imbunatateasca fluxul de sange pentru a ajuta la evitarea unui atac de cord sau a unui atac vascular.
BR “Blockage Remover” este o solutie cuprinzatoare, care ajuta la:
Eliberarea vaselor de sange de eventuale baraje existente in circulatia venoasa (cheaguri de sange).

Intretinerea flexibilitatii peretilor vaselor de sange, reducand tansa unei rupturi sau leziuni.

Inhibarea formarii placilor de aterom sau calciu, care ingusteaza progresiv suprafata de circulatie a sangelui prin vase.

BR “ Blockage Remover” este o formula completa, fara efectele secundare negative ale medicamentelor sau necesitatea mai multor suplimente pentru a atinge acelati obiectiv – o inima mai sanatoasa si un sistem vascular mai puternic.