Ficatul trebuie detoxifiat, ca el sa aiba grija de sanatatea ta!

Cu atatea toxine, stres si dezechilibre alimentare cu care ne confruntam astazi, nu a fost niciodata mai importanta sustinerea si protectia ficatului. Avem nevoie de solutii dovedite pentru a ne optimiza sanatatea si bunastarea pe termen lung, in mod natural.

Curatarea ficatului

Curatarea ficatului elimina corpul de toxine, proces care ne ajuta sa functionam si sa ne simtim mai bine. Ajutat de vezica biliara, ficatul metabolizeaza toxinele daunatoare nedorite – substante chimice, poluantii mediului si deteurile metabolice celulare normale – si creeaza enzime si antioxidanti care ajuta apoi la eliminarea lor din organism. Dar, cu expunerea din ce in ce mai crescuta la toxine si alti factori de stres hepatic, cum ar fi dietele bogate in zahar, agentii patogeni virali si stresul cronic cu care ne confruntam astazi, ficatul are nevoie de orice sprijin ce-l poate primi.

Nu poti trai sanatos fara un ficat sanatos. Ficatul este un organ super-erou, numit si icalul de bataie al corpului, dintr-un simplu motiv: indeplinette peste 500 de functii esentiale si cuprinzatoare care ne mentin in viata si ne ajuta sa ne pastram starea de bine. Este cel mai complex organ din organism, cu multe sarcini, inclusiv: descompunerea nutrientilor si a computilor chimici, stocarea glicogenului pentru a fi folosit ca energie, producerea bilei pentru a digera grasimile si a detoxifica organismul, reglarea zaharului din sange, fabricarea hormonilor si producerea principalilor antioxidanti, cum ar fi glutationul, de care corpul are nevoie sa se detoxifice si sa se apere impotriva toxinelor, radicalilor liberi si stresului oxidativ.

Acestea si alte functii cheie ale ficatului afecteaza direct modul in care aratam si ne simtim, nivelul nostru de energie, imunitatea, sanatatea generala si longevitatea. Daca ficatul nostru nu poate elimina in mod corespunzator toxinele si deteurile si nu produce antioxidanti protectori, conditiile de risc pentru sanatate cresc semnificativ.

Sprijinul delicat al produsului natural Hepeto, capsule sau sirop, pentru detoxifierea ficatului, ne ajuta sa-l aparam impotriva amenintarilor precum toxinele din mediu, grasimile nesanatoase, zaharul, alcoolul si alte riscuri pentru sanatatea noastra. Detoxifierea hepatica sustine productia de antioxidanti, imbunatatette digestia si metabolismul si crette productia de energie. Cand ficatul este curat, obtinem mai multa energie, un intestin sanatos, o piele mai curata, o greutate sanatoasa, o functie imunitara imbunatatita si multe alte beneficii.

Hepeto capsule

Utilizat pentru curatarea ficatului poate fi folosit zilnic pentru a sustine functionarea sanatoasa a ficatului, a intestinului si a sanatatii pe termen lung.