Stresul ti-l faci de unul singur…

Ati observat în viață că unii oameni tind să fie oameni fericiți si gandesc pozitiv? Râd mai mult, par încrezători și plini de speranță în viitor. Pot face față situațiilor stresante, au mai multa rabdare și sunt liniștiți. De ce cineva este mai slab sau mai gras sau cum o persoană îmbătrânește urat și arată bătrân, în timp ce alta, încă arată și se simte tânără, la 50 sau 60 de ani? De ce o persoană este de obicei fericită, în timp ce alta este obișnuită sa fie „stresată” și simte emoții negative precum depresia, anxietatea, atacul de panică și stresul?

Raspunsul este legat de genetică, de cei trei hormoni primari și de neurotransmițătorii creierului:

Cortizolul numit si „hormonul stresului” e bun, dar in cantitati mici. Altfel, deregleaza tensiunea arteriala, creste sensibilitatea la durere, scade imunitatea, scade performanta cognitiva. Din cauza stilurilor de viață extrastresante de astăzi, se estimează că 87% din populație are un nivel crescut de cortizol.                                                           .

Dopamina este responsabilă de 2 lucruri majore: Motivaţia şi Atenţia. Atunci când suntem setati pe un obiectiv şi lucrăm la realizarea acestuia, în organism şi în creier se elimină dopamină, care focusează atenţia şi ne ajută să trecem peste provocările care apar în calea realizarii obiectivului. In plus, dopamina afectează dispoziţia şi controlează centrele de recompensă şi plăcere/satisfacţie în creier. Aduceţi-vă aminte ce surpriză plăcută este să întâlnești persoana pe care o iubești?

Serotonina numita si „hormonul fericirii”, afecteaza dispozitia, impulsivitatea, aprecierea de sine si sporeste rezistenta la stres. Serotonina contracarează cortizolul şi sporeşte conexiunile din regiunile creierului, responsabile de învăţare şi memorie. Se apreciaza ca depresia este cauzată de numărul prea mic de receptori de serotonină.

Cei trei hormoni pot ajuta la îmbunătățirea certa a stării de spirit, a conceptului de fericire și a sentimentului de bine.

Vestea cea buna este că, cu ajustări simple și minore in stilul de viata, puteți aduce îmbunătățiri substantiale, atât propriei infatisari, dar mai ales felului cum vă simțiți.

Există plante specifice, care mentin valorile normale celor trei hormoni, ceea ce ajuta la îmbunătățirea bunăstării psihice și fizice. Iata cateva dintre cele mai eficiente remedii naturale care sunt dovedite clinic că funcționează rapid, în siguranță si pe termen lung:

Când sunt împreună, aceste plante lucrează sinergic, atat prin componentele chimice, cat si prin proprietatile terapeutice. Sinergia face ca beneficiul terapeutic al amestecului de plante sa fie mai eficient decat actiunea unui singur ingredient, fără efecte secundare negative.

Incercati soluții naturale, anti-anxietate sau anti-depresie.

Haideți să facem asta firesc! BioVitality va propune produsul Sirin, care conține toate aceste ingrediente cheie, într-o singură capsula.

Feedback-ul a fost uimitor și de vreme ce produsul este apreciat de mai bine de 35 de ani, inseamna că funcționează!

1
  • Articol adăugat în coș
1
Coșul tău
2+ cumpărătorii au cumpărat acest lucru
Lutropep 30
Preț: 46,00 lei
- +
46,00 lei
    calculeaza livrarea
    Calculează livrarea
    Aplicați cuponul