Ficatul trebuie detoxifiat, ca el sa aiba grija de sanatatea ta!

Cu atâtea toxine, stres și dezechilibre alimentare cu care ne confruntăm astăzi, nu a fost niciodată mai importantă susținerea și protecția ficatului. Avem nevoie de soluții dovedite pentru a ne optimiza sănătatea și bunăstarea pe termen lung, în mod natural.

%

NATURAL

Curățarea ficatului

Curățarea ficatului elimină corpul de toxine, proces care ne ajută să funcționam și să ne simțim mai bine. Ajutat de vezica biliară, ficatul metabolizează toxinele dăunătoare nedorite – substanțe chimice, poluanții mediului și deșeurile metabolice celulare normale – și creează enzime și antioxidanți care ajută apoi la eliminarea lor din organism. Dar, cu expunerea din ce în ce mai crescută la toxine și alți factori de stres hepatic, cum ar fi dietele bogate în zahăr, agenții patogeni virali și stresul cronic cu care ne confruntăm astăzi, ficatul are nevoie de orice sprijin ce-l poate primi.

Nu poți trăi sănătos fără un ficat sănătos. Ficatul este un organ super-erou, numit și „calul de bătaie al corpului”, dintr-un simplu motiv: îndeplinește peste 500 de funcții esențiale și cuprinzătoare care ne mențin în viață și ne ajută sa ne păstrăm starea de bine. Este cel mai complex organ din organism, cu multe sarcini, inclusiv: descompunerea nutrienților și a compușilor chimici, stocarea glicogenului pentru a fi folosit ca energie, producerea bilei pentru a digera grăsimile și a detoxifica organismul, reglarea zahărului din sânge, fabricarea hormonilor și producerea principalilor antioxidanți, cum ar fi glutationul, de care corpul are nevoie să se detoxifice și să se apere împotriva toxinelor, radicalilor liberi și stresului oxidativ.

Acestea și alte funcții cheie ale ficatului afectează direct modul în care arătăm și ne simțim, nivelul nostru de energie, imunitatea, sănătatea generală și longevitatea. Dacă ficatul nostru nu poate elimina în mod corespunzător toxinele și deșeurile și nu produce antioxidanți protectori, condițiile de risc pentru sănătate cresc semnificativ.

Sprijinul delicat al produsului natural Hepeto, capsule sau sirop, pentru detoxifierea ficatului, ne ajută să-l apărăm împotriva amenințărilor precum toxinele din mediu, grăsimile nesănătoase, zahărul, alcoolul și alte riscuri pentru sănătatea noastră. Detoxifierea hepatică susține producția de antioxidanți, îmbunătățește digestia și metabolismul și crește producția de energie. Când ficatul este curat, obținem mai multă energie, un intestin sănătos, o piele mai curată, o greutate sănătoasă, o funcție imunitară îmbunătățită și multe alte beneficii.

Hepeto capsule

Utilizat pentru curățarea ficatului poate fi folosit zilnic pentru a susține funcționarea sănătoasă a ficatului, a intestinului și a sănătății pe termen lung.

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarce-te în magazin
   calculeaza livrarea
   Aplicați cuponul