Bowliz vs Dastco

Pentru mai multe informații despre modul în care utilizăm datele tale, te rugăm să accesezi Politica de confidentialitate.

Nu este neobișnuit un episod scurt de constipație sau diaree, dar acestea au consecințe nedorite când sunt cronice. O dieta necorespunzatoare, stresul, lipsa somnului sau modificările microbiomului intestinal sunt factori care pot declanșa aceste tulburări de tranzit intestinal.

Diareea este adesea cauzată de viruși sau infecții bacteriene sau poate apărea și din cauza iritației stomacului cauzată de administrarea de antibiotice sau de o intoleranță la anumite alimente. Intoleranța la lactoză, o afecțiune care apare atunci când există dificultăți în digerarea zaharurilor găsite în produsele lactate (ex. înghețată), este o cauză frecventă a diareei. Unele afecțiuni de sănătate pot provoca, de asemenea, diaree, inclusiv diabetul, boala celiacă, sindromul colonului iritabil, hipertiroidismul, boala inflamatorie a intestinului, pancreatita cronică și boala Addison.

Dastco capsule ajută la reducerea infecțiilor determinate de bacterii și paraziți entero-patogeni (E. Coli, Salmonella Typhi, Stafilcoccus Auriu), de protozoare (Entameobe, Giardia Lamblia) sau Candida albicans. Efectul antidiareic este susținut de berberină, un alcaloid extras din plante, care împiedică colonizarea bacteriană pe mucoasa intestinală. Alți compuși fitochimici îmbunătățesc tranzitul intestinal prin reducerea numărului de scaune și a tenesmelor rectale. Efectul carminativ susține calmarea durerilor abdominale, reducerea flatulenței și a meteorismului abdominal.

În cazul constipației, chiar dacă călătoria la toaletă are succes, scaunele produse pot fi mici și dure. Dieta poate fi cauza constipației, dar și lipsa de mișcare sau ignorarea nevoii de eliminare. Unele afecțiuni de sănătate pot provoca, de asemenea, constipație, cum ar fi: diabetul, sindromul colonului iritabil, bolile inflamatorii intestinale, boala Parkinson, sarcina, hipotiroidismul.

Formula siropului Bowliz conține Haritaki, extracte de Sena si Picrorrhiza Kurroa, cunoscute pentru efectul lor prokinetic, coleretic, colagog, carminativ, detoxifiant, spasmolitic și antiinflamator. Administrat seara, în doză unică, înainte de culcare, are efect dimineața prin stimularea peristaltismului intestinal. Este recomandat și pacienților în pregătirea preoperatorie a acestora sau pentru investigațiile gastrointestinale (colonoscopie, irigoscopie).

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎntoarce-te în magazin
   calculeaza livrarea
   Aplicați cuponul