Articole

Fluxul sanguin și calitatea sangelui

Categoria Cardio & vascular / Jun 24, 2018

gallery1

Optimizand circulația sangelui, contribui activ la mentinerea sanatatii cardiovasculare. Atunci cand fluxul de sange catre o anumita parte a corpului este diminuat, adesea se resimt simptomele unei circulatii improprii.

 Problema majoră este că mulți oameni s-au concentrat asupra „scăderii colesterolului”, dar uită că fluxul sanguin și calitatea sangelui sunt adevărata cauză a unui atac de cord sau a unui atac cerebral. Inima pompeaza sangele prin vase in sistemul circulator. Formarea unui cheag de sange inhiba fluxul sanguin si poate provoca un accident vascular cerebral sau o deteriorare severa a arterelor.

Solutia naturala se bazeaza pe plante, vitamine și minerale. O soluție „all-in-one” este produsul BR – Blockage Remover care poate fi recomandat oricui care isi doreste o inimă și un sistem vascular mai sănătos sau să-și îmbunătățească fluxul de sânge pentru a ajuta la evitarea unui atac de cord sau a unui atac vascular.

BR – Blockage Remover este o soluție cuprinzătoare, care ajută la:

- Eliberarea vaselor de sange de eventuale baraje existente in circulatia venoasa (cheaguri de sange).

- Întretinerea flexibilitatii pereților vaselor de sânge, reducând șansa unei rupturi sau leziuni.

- Inhibarea formarii placilor de aterom sau calciu, care ingusteaza progresiv suprafata de circulatie a sangelui prin vase.

BR – Blockage Remover este o formulă completă, fără efectele secundare negative ale medicamentelor sau necesitatea mai multor suplimente pentru a atinge același obiectiv - o inimă mai sănătoasă și un sistem vascular mai puternic.