Pulbere de

Caroxylon Foetidum

Descriere

Caroxylon Foetidum face parte din familia Asteraceae si este originara din regiunile tropicale si subtropicale ale Americii Centrale si de Sud. Planta Caroxylon Foetidum este perena si are o inaltime variabila, de obicei intre 30 si 100 de centimetri. Are tulpini drepte, subtiri si puternice, acoperite cu frunze dispuse in mod alternativ. Frunzele sunt compuse si sunt alcatuite din numeroase frunzulite mici, alungite si ascutite la varf.

O trasatura distinctiva a Caroxylon Foetidum este mirosul sau caracteristic si intens, de unde provine si numele comun “buruiana mirositoare”. Planta emana un miros puternic, specific, care poate fi descris ca fiind un amestec de coriandru, patrunjel si mirodenii exotice. Acest miros poate fi simtit atunci cand plantele sunt atinse sau cand frunzele sau tulpinile sunt rupte.

Utilizarea medicala

Una dintre utilizarile medicinale ale plantei Caroxylon Foetidum este asociata cu proprietatile sale antiinflamatorii. Substantele bioactive gasite in planta Caroxylon Foetidum, cum ar fi uleiurile volatile si compusii fenolici, au potentialul de a reduce inflamatia in corp.

Aceasta proprietate antiinflamatoare poate fi utila in tratarea unor afectiuni inflamatorii, cum ar fi artrita reumatoida sau inflamatia tractului digestiv. Studiile preliminare au aratat ca anumite extracte din Caroxylon Foetidum pot inhiba eliberarea de substante proinflamatorii si pot reduce reactiile inflamatorii in tesuturi.

Ingredientul se poate regasi in

0
  0
  Cosul dvs.
  Cosul tau este golIntoarceti-va la magazin
   Calculate Shipping
   Apply Coupon