Paianjenul rosu

(Boerhavia diffusa)

Descriere

Boerhavia diffusa, este o planta erbacee perena care face parte din familia Nyctaginaceae. Este originara din regiunile tropicale si subtropicale ale Asiei, Africii si Americii. Creste pana la o inaltime de aproximativ 1 metru. Are tulpini subtiri, ramificate, cu frunze opuse si lanceolate, de culoare verde inchis. Florile sunt mici, de culoare roz sau alba si sunt grupate in inflorescente terminale sau axilare.

Utilizarea medicala

Boerhavia diffusa are o gama variata de utilizari medicinale, iar una dintre ele este tratamentul afectiunilor renale. Radacinile plantei sunt utilizate in medicina traditionala pentru a trata problemele renale, cum ar fi calculii renali, infectiile urinare si inflamatia tractului urinar.

Planta are proprietati diuretice puternice, ceea ce inseamna ca poate stimula productia de urina si ajuta la eliminarea eficienta a toxinelor si a deseurilor din organism. De asemenea, Boerhavia diffusa are si proprietati antiinflamatorii, care pot ajuta la reducerea inflamatiei in tractul urinar si pot ameliora simptomele asociate infectiilor urinare.

Ingredientul se poate regasi in

0
  0
  Cosul dvs.
  Cosul tau este golIntoarceti-va la magazin
   Calculate Shipping
   Apply Coupon