Bowliz vs Dastco

Pentru mai multe informatii despre modul in care utilizam datele tale, te rugam sa accesezi Politica de confidentialitate.

Nu este neobitnuit un episod scurt de constipatie sau diaree, dar acestea au consecinte nedorite cand sunt cronice. O dieta necorespunzatoare, stresul, lipsa somnului sau modificarile microbiomului intestinal sunt factori care pot declanta aceste tulburari de tranzit intestinal.

Diareea este adesea cauzata de viruti sau infectii bacteriene sau poate aparea si din cauza iritatiei stomacului cauzata de administrarea de antibiotice sau de o intoleranta la anumite alimente. Intoleranta la lactoza, o afectiune care apare atunci cand exista dificultati in digerarea zaharurilor gasite in produsele lactate (ex. inghetata), este o cauza frecventa a diareei. Unele afectiuni de sanatate pot provoca, de asemenea, diaree, inclusiv diabetul, boala celiaca, sindromul colonului iritabil, hipertiroidismul, boala inflamatorie a intestinului, pancreatita cronica si boala Addison.

Dastco capsule ajuta la reducerea infectiilor determinate de bacterii si paraziti entero-patogeni (E. Coli, Salmonella Typhi, Stafilcoccus Auriu), de protozoare (Entameobe, Giardia Lamblia) sau Candida albicans. Efectul antidiareic este sustinut de berberina, un alcaloid extras din plante, care impiedica colonizarea bacteriana pe mucoasa intestinala. Alti computi fitochimici imbunatatesc tranzitul intestinal prin reducerea numarului de scaune si a tenesmelor rectale. Efectul carminativ sustine calmarea durerilor abdominale, reducerea flatulentei si a meteorismului abdominal.

In cazul constipatiei, chiar daca calatoria la toaleta are succes, scaunele produse pot fi mici si dure. Dieta poate fi cauza constipatiei, dar si lipsa de miscare sau ignorarea nevoii de eliminare. Unele afectiuni de sanatate pot provoca, de asemenea, constipatie, cum ar fi: diabetul, sindromul colonului iritabil, bolile inflamatorii intestinale, boala Parkinson, sarcina, hipotiroidismul.

Formula siropului Bowliz contine Haritaki, extracte de Sena si Picrorrhiza Kurroa, cunoscute pentru efectul lor prokinetic, coleretic, colagog, carminativ, detoxifiant, spasmolitic si antiinflamator. Administrat seara, in doza unica, inainte de culcare, are efect dimineata prin stimularea peristaltismului intestinal. Este recomandat si pacientilor in pregatirea preoperatorie a acestora sau pentru investigatiile gastrointestinale (colonoscopie, irigoscopie).