Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nikvorm®

Nikvorm®  – sirop 60 ml

Antiparazitar natural

 • Acționează asupra unui spectru larg de viermi și paraziți intestinali precum giardia, oxiuri, limbrici și tenie;
 • Ajută la eliminarea formelor de rezistența a paraziților: larve și ouă;
 • Prezența inulinei oferă produsului efecte probiotice prin stimularea creșterii populației bacteriilor intestinale utile;
 • Inhibă procesele fermentative prin eliminarea bacteriilor patogene;
 • Alină durerile și elimină colicile gastro-intestinale;
 • Normalizează digestia;
 • Se revine la consistența normală a scaunului.
 • Prin virtuțile terapeutice deja cunoscute pe segmentul digestiv ale “Arborelui Sacru” (Butea Monosperma), viermii și paraziții intestinali (giardia, oxiuri, ascarizi), sunt distruși și eliminați, schimbând chimismul mediului în care aceștia se dezvoltă. Nu întâmplător, semințele acestei plante se adaugă în hrana cailor pursânge arabi, ca element principal ce reconfirmă efectul tonic și antiparazitar.
 •  Vidanga (Embelia Robusta) – plantă cu tradiție în medicina ayurvedică pentru proprietățile antihelmintice (oxiuri, tenie, ascarizi) și anti-giardia. Acțiunea sa se constată ușor prin eliminarea paraziților în primele 6-24 ore de la administrarea în doza unică. Efectul este blând și se manifestă prin inhibarea proceselor fermentative și dispeptice (resorbția gazelor), reducerea durerilor epigastrice și peri-ombilicale. De reținut și efectul detoxifiant al celor două plante care ajută la normalizarea funcțiilor hepatice și prevenirea erupțiilor cutanate asociate.
 • Terminalia Chebula, cu statutul său de “panaceu”, completează protecția sistemului digestiv prin eliminarea agentului patogen Helicobacter Pylori favorizând reducerea inflamațiilor și cicatrizarea mucoaselor lezate.
 • Fructele de Mallotus Philippinensis ajută la distrugerea unor viruși (herpetic), bacterii si fungi (E-Coli si Candida Albicans).

Formula în ansamblu devine un remediu valoros pentru igienizarea tubului digestive, creând un mediu neprielnic dezvoltării și înmulțirii paraziților intestinali. Determină eliminarea rapidă a toxinelor produse de viermii intestinali și ameliorează semnificativ și durabil efectele lor dezagreabile (modificări de apetit, scăderi în greutate, dureri abdominale difuze, epigastrice și peri-ombilicale, erupții cutanate însoțite de prurit intens, balonări și manifestări dispeptice, alterarea calității și a duratei somnului). Determină expulzarea prin scaun a paraziților împreună cu ouă, larve sau alte forme de rezistență (chisturi).

Produsul conține extracte din: Terminalia Chebula, Butea Monosperma, Embelia Robusta, Mallotus Philippinensis. Alte ingrediente: bază de sirop caramelizat și apă purificată.

 Mod de administrare:

Nikvorm se administrează după mese, doar două zile, cu pauză de 7 zile între administrări.

Copii între 1 și 5 ani – câte 10 ml, dimineața și seara;

Copii între 5 și 10 ani – câte 15 ml, dimineața și seara;

Copii peste 10 ani și adulți – câte 30 ml, dimineața și seara.

În situații speciale, la recomandarea medicului/specialistului – câte 20 ml pe zi, în prize unică, timp de 21 de zile.

 Valoare energetica (kal/100g): 142

Glucide totale: 35,5%

Deseori, copiii cu parazitoze prezintă nivel scăzut de fier în organism. Pentru evitarea anemiilor ce apar odată cu manifestarea paraziților, este bine de asociat siropul Nikvorm cu produsul natural Balda (sirop) ce conține fier, calciu, zinc, vitamina C, precum și oligoelemente recunoscute si asimilate usor de organism.

Dastco (capsule) este un produs natural ce se recomanda alături de siropul antiparazitar Nikvorm, având rol major in reglarea tranzitului intestinal, mai ales in cazul starilor diareice, înlăturând de la prima administrare inflamația acuta a intestinului. Distruge si elimina endoparaziții rezistenți la alte metode terapeutice.

Himovit C (capsule) este un produs natural similar siropului Balda. Este  recomandat pentru adulți cu scopul întăririi sistemului imunitar, energizarea organismului și menținerea echilibrului sistemului nervos.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.