Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Despre noi

“Medicul îngrijeşte, natura vindecă.” Hipocrate

Teologia in crestinism, sustine ca relatia dintre fiinta umana si Creatorul ei reprezinta cauza bolilor. Atitudinea omului inzestrat cu vointa libera alege uneori sa se indeparteze de Dumnezeu prin neascultare, astfel ca boala sau suferinta pot marca existenta noastra pe pamant. „Dumnezeu, care a făcut trupul, n-a făcut şi boala, tot astfel cum El, deşi a făcut sufletul, n-a făcut nicidecum şi păcatul” (Sfântul Vasile cel Mare).

In acelasi mod, si filozofia Ayurveda trateaza fiinta umana ca pe un intreg: trup, minte si suflet. Dezechilibrul dintre acestea conduce la o sanatate precara si un corp bolnav. Adoptarea şi menținerea unui mod de viaţă înţelept (sau cumpatat in crestinism), amplificarea credinţei şi folosirea rugăciunii ca modalitate de vindecare şi reechilibrare a fiinţei umane, reprezinta una din modalitatile de practica terapeutica in Ayurveda.

Asadar, medicina ar trebui studiata si aplicata prin ambele abordari: holistic  si reductionist . Organismul uman fiind atat de complex, medicina l-a cercetat impartind intregul in parti tot mai usor de studiat, dar numai o analiza finala de ansamblu, va putea ajuta pe cel suferind in vindecare. Acea analiza care intelege corpul uman ca pe un sistem complex de componente interdependente si interconditionate intre ele, dar si cu alti factori din mediul inconjurator.


O ramura foarte importanta a Ayurvedei este fitoterapia. Tradiția de peste 5000 mii de ani in urma, a folosirii plantelor in scop terapeutic este o suficientă ”probă a timpului”. Ele reprezinta o sursa de autentica inspiratie pentru gandirea stiintifica actuala.

Dorinta noastră este de a servi nevoile dumneavoastra de sanatate cu produse pe bază de plante. Cunostintele stravechi de medicina ayurvedica, bazate pe traiul natural si holistic, imbinate cu cercetarea stiintifica si metode de testare moderne, ne-au ajutat sa alegem produsele HISHIMO PHARMACEUTICALS PVT LTD.

“Nu este boala care creează dezechilibru; mai degrabă, boala este un simptom al dezechilibrului.”

In fiecare zi realizam ca stim atat de putin despre o natura atat de generoasa, dar suntem increzatori ca drumul pe care suntem este unul bun si, mai mult, nu suntem singuri.

left1
left2
right2
right1
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.