Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Balda®

Balda®  – sirop 200 ml

Sănătate, Vigoare, Vitalitate

  • Crește rezistența organismului prin stimularea sistemului imunitar;
  • Redă organismului energia și vitalitatea necesară activităților zilnice. Senzația de “mereu obosit” se reduce treptat, ajungându-se la obținerea stării de bine și echilibru;
  • Combate anemia feriprivă cauzată de parazitoză, sarcină, perioada de creștere la copii sau sângerări menstruale abundente (menoragie);
  • Conține antioxidanți, fitonutrienți fenolici (tanin) cu proprietăți antibacteriene, antifungice și fitoncide (antibiotice), dar și cantități optime de minerale (fier, calciu, magneziu, potasiu, fosfor și vitamine ca B1, B2, B3, B6, B12, A, C, D si E;
  • Ajută organismul să se adapteze mai bine condițiilor de stres (reduce oboseala cronică, gândirea confuză și insomniile induse de stres);
  • Spectrul larg de acțiune antitumorală al siropului, datorat ingredientelor sale, în speță Ashwaganda, susține recomandarea siropului și în oncologia integrativă, precum și în combaterea anemiei cauzată de scăderea hemoglobinei din sânge în urma tratamentului chimioterapeutic;
  • Datorită conținutului ridicat de alcaloizi, saponine și lactone steroidale, siropul Balda susține diminuarea inflamației și a durerilor în afecțiunile articulare și musculare (reumatism, artrită, lumbago) fără efecte secundare gastrointestinale.

Produs natural Ayurvedic, siropul Balda reprezintă un scut împotriva îmbolnăvirii, o armă naturală împotriva bolii, REVANȘA organismului slăbit in fața stării de slăbiciune și neputință.

Ingredientul de bază al siropului Balda este Ashwaganda, alături de extractele din măr, stafide și castane de baltă. Proprietățile nutritive ale acestora îmbogățesc siropul Balda cu antioxidanți (quercetina, kampferol, myricetina), fitonutrienți fenolici (taninul) cu proprietăți antibacteriene, dar și cantități optime de minerale (fier, calciu, magneziu, potasiu și fosfor) și vitamine ca B2, B6, B1, A, C si E.

Astfel, Balda este indicat în lupta împotriva:

– infecțiilor recurente, rezistente la antibiotic prin stimularea sistemului imunitar (crește producția de celule imunocompetente și de anticorpi);

– anemiei feriprive cauzată de parazitoză, sarcină, perioada de creștere la copii sau sângerări menstruale abundente;

– anemiei cauzată de scăderea hemoglobinei din sânge, în urma tratamentului chimioterapeutic.

Spectrul larg de acțiune antitumorală al Ashwagandei, susține siropul Balda să fie recomandat și în oncologia integrativă.

Datorită conținutului important de alcaloizi, saponine și lactone steroidale siropul Balda susține diminuarea inflamației și a durerilor în afecțiunile articulare și musculare (reumatism, artrită, lumbago) fără a avea efecte secundare gastrointestinale.

Balda – produs adaptogen – ajută organismul să se adapteze mai bine condițiilor de stres (reduce oboseala cronică, gandirea confuză și insomniile induse de stres).

Balda sirop este indicat pentru orice vârstă, putând fi administrat atât în scop preventiv pentru funcționarea armonioasă a sistemului imunitar, cât și adjuvant în situații de dereglare funcțională.

Produsul contine extracte din: Whitania Somnifera, Vitis vinifera, Pyrus Malus, Trapa natans. Alte ingrediente: baza de sirop caramelizat si apa purificata.

Mod de administrare :

Pentru rezultate optime, se recomanda tratament de minim 4 saptamani consecutiv sau cate 20 de zile pe luna cu pauza de 10 zile intre administrari, timp de 3 luni consecutiv.

Copii intre 1 si 3 ani – cate 5 ml/zi,

Copii intre 3 si 10 ani – cate 10 ml/zi,

Copii peste 10 ani si adulti cate 20 ml/zi

In situatii speciale, la recomandarea medicului/specialistului se poate administra intre 30 ml pana la 40 ml pe zi, minim 6 luni.

Programul școlar încărcat, perioadele de iarnă în care gripa și răceala afectează starea de bine a celor mici, alimentația nepotrivită, lipsa de mișcare și, nu în ultimul rând, repetatele parazitoze sunt factori care influențează sănătatea copiilor și duc la oboseală sau chiar la epuizare. Deseori, copiii cu parazitoze prezintă nivel scăzut de fier în organism. De aceea, siropul Balda este recomandat în completarea tratamentului deparazitar cu siropul Nikvorm, pentru a combate anemia feriprivă, dar și pentru a îmbunătăți capacitatea de apărare a organismului împotriva altor reinfestări ulterioare.

Balda se poate recomanda alături de Eficaf-F capspule sau sirop (reduce stările inflamatorii la nivelul căilor respiratorii, fluidifică secrețiile traheo-bronsice, favorizând eliminarea acestora prin tuse), pentru potențarea tratamentului antitusiv având acțiune asemănătoare antibioticelor, dar lipsit complet de efecte secundare.

Una dintre cele mai comune probleme întâlnite la femei, menoragia, se traduce prin fluxuri menstruale abundente cu cheaguri de sânge, cauzate de existenta unui fibrom uterin sau polip uterin. In asociație cu produsul Lutropep capsule se recomanda siropul Balda, 10 ml/zi, timp de 20 zile pe luna, pentru reglarea hemoglobinei din sânge. Astfel se combat anemiile inerente ce apar in timp si care determina oboseala și o stare alterata de sanatate.

In cazul oboselii cronice ajuta la diminuarea stărilor intempestive alături de produsul Sirin capsule. Reda pofta de viata, îmbunătățește calitatea somnului si ajuta organismul sa reziste în condiții de stres dovedind astfel proprietățile sale de produs adaptogen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.