Balda – Detalii produs

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

BALDA

30 capsule

Ashwagandha, Mar, Stafide, Castane de balta

Tradus din Hindi, cuvantul Balda inseamna REVANSA.

Produs natural Ayurvedic, siropul Balda reprezintă un scut împotriva îmbolnăvirii, o armă naturală împotriva bolii, REVANȘA organismului slăbit in fața stării de slăbiciune și neputință.

Ingredientul de bază al siropului Balda este Ashwaganda, alături de extractele din măr, stafide și castane de baltă. Proprietățile nutritive ale acestora îmbogățesc siropul Balda cu antioxidanți (quercetina, kampferol, myricetina), fitonutrienți fenolici (taninul) cu proprietăți antibacteriene, dar și cantități optime de minerale (fier, calciu, magneziu, potasiu și fosfor) și vitamine ca B2, B6, B1, A, C si E.

Astfel, Balda este indicat în lupta împotriva:

– infecțiilor recurente, rezistente la antibiotic prin stimularea sistemului imunitar (crește producția de celule imunocompetente și de anticorpi);

– anemiei feriprive cauzată de parazitoză, sarcină, perioada de creștere la copii sau sângerări menstruale abundente;

– anemiei cauzată de scăderea hemoglobinei din sânge, în urma tratamentului chimioterapeutic.

Spectrul larg de acțiune antitumorală al Ashwagandei, susține siropul Balda să fie recomandat și în oncologia integrativă.

Datorită conținutului important de alcaloizi, saponine și lactone steroidale siropul Balda susține diminuarea inflamației și a durerilor în afecțiunile articulare și musculare (reumatism, artrită, lumbago) fără a avea efecte secundare gastrointestinale.

Balda – produs adaptogen – ajută organismul să se adapteze mai bine condițiilor de stres (reduce oboseala cronică, gandirea confuză și insomniile induse de stres).

Balda sirop este indicat pentru orice vârstă, putând fi administrat atât în scop preventiv pentru funcționarea armonioasă a sistemului imunitar, cât și adjuvant în situații de dereglare funcțională.

Mod de administrare recomandat:

  • Copii intre:
    • 1 si 5 ani de la 2,5 ml pana la 5 ml pe zi;
    • 5 si 10 ani de la 5 ml pana la 10 ml pe zi;
    • 10 si 15 ani de la 10 ml pana la 15 ml pe zi;
  • Adulti: de la 10 pana la 20 ml o data pe zi sau de doua ori pe zi sau la recomandarea medicului de specialitate.

Important: Dacă sunteți gravidă sau alăptati, sau aveti o afecțiune cunoscută, consultați medicul înainte de a lua acest lucru sau orice alt supliment alimentar. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, capac închis ermetic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.